Resultaten voor vloeibare dakbedekking

 
 
vloeibare dakbedekking
 
Vloeibare dakbedekking Archieven Aabo Trading.
U bevindt zich hier Home / Vloeibare dakbedekking. Triflex ProDetail en ProFibre waterdicht tot in de moeilijkste details. 18 oktober 2016 / in Dakmaterialen Nieuws / door AaboTrading. Veruit de meeste lekkages op een dak komen voor op en rondom de zwakste plekken van de dakbedekkingsconstructie de dakdetails. Dat is niet vreemd want het waterdicht inwerken van een dakdetail is meer dan eens een flinke uitdaging.
Vloeibare dakbedekking voor jarenlange zekerheid De Dakinnovator.
heeft met het uit Amerika geïmporteerde dakafdichtingsmateriaal Hydrotech Monolithic Membrane 6125 een sterke troef in handen. Het op bitumen basis ontwikkelde materiaal doet denken aan het oude mastiek. Het materiaal blijft vloeibaar en is uitermate geschikt voor zwaarbelaste daken. Een van de eerste projecten waar Hydrotech in Nederland is toegepast is het promenadedek van appartementencomplex Bree in Veldhoven. Het promenadedek ligt op de eerste verdieping en vormt het dak van de parkeergarage. Het dek wordt intensief gebruikt. De bewoners lopen via het betegelde plateau naar hun voordeur van hun woning.
Bedekking plat bitumen Novaplast vloeibare dakbedekking 5 kg Jacobs Dakbedekkingen Dakwinkel Webshop en winkel voor dakpannen lichtkoepels dakvensters en doorvoerpannen in Wanssum! Jacobs Dakbedekkingen webshop.
Toplaag Royalgum APP gemineraliseerd. Hechtlagen / vloeibare dakbedekking. Novaplast vloeibare dakbedekking 5 kg. Jacobs Dakbedekkingen Bedekking plat bitumen Hechtlagen / vloeibare dakbedekking Novaplast vloeibare dakbedekking 5 kg. is 100% UV bestendig. is zeer elastisch 400%. Novaplast wordt toegepast bij. Verpakking Blik á 5 kg. Deze gemodificeerde pasta wordt koud verwerkt. Novaplast vloeibare dakbedekking 5 kg. Novaplast vloeibare dakbedekking 5 kg. is 100% UV bestendig. is zeer elastisch 400%.
Vloeibare dakbedekking Dacfill dakcoatingen Dacfill Dakcoatingen.
De vloeibare dakbedekking van Dacfill dakcoating staat bekend om haar kwaliteit! U krijgt altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden en Dacfill dakcoating heeft een minimale levensduur van 20 jaar. Diverse testen uit ons laboratorium hebben bewezen dat deze vloeibare dakbedekking uitzonderlijk sterk is. Naast Europa en andere landen uit de wereld begint Dacfill dakcoating ook in Nederland steeds meer een begrip te worden. Klik hieronder voor een greep uit onze referenties. Menno van der Kooij. Tel 06 10 20 54 60. Vraag vrijblijvend offerte aan Klik hier.
Harskamp Daken B.V. Dak zinkwerk Vloeibare dakbedekking.
Telefoon 0522 25 35 20 Spoed 06 10 99 32 00. Vloeibare dakbedekking kan een uitkomst zijn bij lastige detailleringen brandgevaarlijke details of daken met veel rondingen. Harskamp Daken werkt onder andere met de producten van Triflex Sealoflex Icopal Technodetail en PBM Protect. We lichten Sealoflex er even uit. Sealoflex vloeibaar aangebrachte dakbedekking biedt uitkomst bij daken met bijzondere vormgeving en/of lastige details. In Terherne plaatste Harskamp Daken deze vloeibaar aangebrachte dakbedekking van fabrikant Icopal. Sealoflex Enduroflex Highly Elastic Liquid Applied Very High Solids Moisture Cure Waterproofing System Sealoflex Enduroflex is a low VOC high solids single component moisture cure waterproofing system.
Vloeibare dakbedekking als noodoplossing.
Wat kost een nieuw dak? Dakdek Gigant Vloeibare dakbedekking Vloeibare dakbedekking. Laatste update 14 oktober 2016. Als u een dak lek heeft en deze moet met spoed gerepareerd worden dan is een vloeibare dakbedekking aanbrengen over bitumen een goede en snelle noodoplossing. In Nederland zijn bijna alle platte daken voorzien van bitumineuze dakbedekking. Dit komt ook doordat het een uiterst duurzaam product is met een grote waterdichtheid. Als uw er achterkomt dat het dak lekt dan is het van groot belang dat u de daklekkage zo snel mogelijk laat verhelpen.
Dakrenovatie met vloeibare dakbedekking.
Een dak met een oppervlak van 6000 m2 van een montagehal in Winterswijk werd gerenoveerd met Hypertectum een vloeibare dakbedekking. Behalve dat de dakbedekking zonder vuur kon worden aangebracht belangrijk voor de opdrachtgever leidde dit ook nog eens tot een lagere temperatuur in de ruimte eronder. De montagehal bestaat eigenlijk uit twee hallen van elk 6000 m2. De opdrachtgever wilde met de renovatie van het dak van één hal beginnen om te zien wat het resultaat was voordat hij besloot de tweede hal aan te pakken. Fred Gerritsen van Coating Products BV leverancier van de vloeibare dakbedekking De hal die is aangepakt was het slechtst.
POLYTECH Vloeibare dakbedekking.
Deze vloeibare gewapende afdichtsystemen zijn speciaal ontwikkeld voor duurzame renovatie en aanheling van bestaande dakbedekkingen dakdetails en dakaansluitingen op platte en lichthellende daken. 3M POLYTECH EC/UV is een vloeibare kunststof afdichting op basis van polyurethaanharsen. Dit vloeibare dakafdichtingsysteem bestaat uit een basislaag POLYTECH EC waarin een 100 gr/m2 glasvezelmat wordt opgenomen. De basislaag wordt afgewerkt met een UV bestendige toplaag POLYTECH UV.
vloeibare dakbedekking. vloeibare dakbedekking.
Vloeibare dakbedekking houdt in dat de toplaag van de dakbedekking voorzien wordt van een vloeibare laag die de dakbedekking en daarmee het dak van het gebouw moet beschermen tegen weersinvloeden. Voordeel van vloeibare dakbedekking is dat deze eenvoudig kan worden aangebracht zeker bij dakdoorvoeren. Een vloeibaar daksysteem bestaat uit vier fasen. het voorbereiden van de ondergrond schoonmaken en waar nodig van een primer voorzien. het aanbrengen van de eerste laag vloeibare dakbedekking. het aanbrengen van de wapeningslaag. het aanbrengen van de tweede laag vloeibare dakbedekking. In detail zijn de volgende stappen te onderscheiden.
Vloeibare Dakbedekking Canam.
Frankosil 1K vloeibare dakbedekking is een grote opmars aan het maken in Europa. Nederland doet hierbij zeker mee als het gaat om slimme en goede oplossingen bij moeilijke details of bewerkbare daken. De 1-componenten oplosvrije vloeibare polyurethaan kunststof is bijna reukloos en zeer prettig om te verwerken. De Frankosil 1K is ook geschikt om aansluitingen te maken op bestaande en nieuwe PVC daken dit in combinatie met de juiste primer. Frankosil 1K is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en worden geleverd in goed hersluitbare emmers zodat er geen materiaal verlies is.
Duurzame vloeibare dakbedekking HZ Coating.
De bestaande en verouderde bitumen moeten vaak geheel worden verwijderd en vervolgens verantwoord worden afgevoerd voordat de nieuwe dakbedekking kan worden aangebracht. De vloeibare dakbedekking van HZ Coating is een duurzame efficiënte en betrouwbare oplossing. Door te kiezen voor onze vloeibare dakbedekking kan de bestaande dakbedekking blijven liggen en wordt er gebruik gemaakt van de bestaande opbouw. Dit is in de meeste gevallen een uitstekende ondergrond om de vloeibare dakbedekking op aan te brengen. Zelfs als het dak lek of beschadigd is.

Contacteer ons