Zoeken naar kunststof daken

 
 
kunststof daken
 
Kunststof dakbedekking Triodak.
Door het toevoegen van verschillende vulstoffen zoals roet en zwavel wordt het geschikt gemaakt om te gebruiken als dakbedekking. Het is mogelijk om de EPDM dakbedekking in de fabriek op maat te laten maken. Hierdoor kan het dak in zijn geheel bedekt worden uit een stuk EPDM. Hierbij wordt zelfs rekening gehouden met uitsparingen voor bijvoorbeeld een afvoer of opstaande randen. Het grote voordeel is dat er ter plekke geen naden gemaakt hoeven te worden en er dus minder kans is op een lekkage.
A.kok Kunststof Dakwerken.
Tevens bieden wij service en onderhoud aan zoals het bladvrij maken en schoonmaken van uw dak en goten om op termijn ongemakken te voorkomen. Telefoon 0598 620 424.
Erdo Kunststof daken.
Erdo
Kunststof daken Martin Hoogendoorn.
Voor de afwerking van daken goten en galerijen kan worden gekozen voor PVC of EPDM dakbanen. In structuur en eigenschappen verschillen de PVC en EPDM dakbanen van elkaar. PVC dakbanen polyvinylchloride zijn op basis van plastomeren kunststof de macro moleculen zijn onderling niet chemisch aan elkaar verbonden. Voordelen van PVC banen zijn. Goed bestand tegen UV stralen en de normale milieuverontreiniging. Bitumen en olie bestendig. EPDM dakbanen Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer zijn op basis van elastomeren kunststof de macro moleculen zijn onderling chemisch aan elkaar verbonden. Het is een elastische dakbedekking gemaakt van synthetisch rubber.
Kunstsstof dakbedekking Dakdekkersbedrijf John Foppen B.V. Haarlem.
Ook voor diverse kunststof daken kunt u bij J.Foppen terecht zoals bijvoorbeeld. Resitrix een gewapende EPDM dakbaan speciaal voor mechanisch bevestigde en losliggende geballaste systemen. Geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Resitrix MB een thermisch lasbare EPDM dakbaan voorzien van een ingevulkaniseerde glasdraadwapening en een casheerlaag met hoogpolymeer SBS aan de onderzijde afgewerkt met een PE-folie. Deze kunststof dakbanen worden verwerkt door J.Foppen met goed gediplomeerd personeel en collega's met meer dan 25 jaar ervaring! Geschikt voor elke dakvorm.
Kunststof Daken.
Met kunststof dakbedekking bent u verzekerd van een onderhoudsvriendelijk hoogwaardig en fraai dak. Maar belangrijker een lang bewezen levensduur! Dat maakt de keuze voor een kunststofdak tot een duurzame en rendabele investering! Voor alle kunststofdaken bent u bij Schippers aan het goede adres. Wij maken gebryuik van hoogwaardige kunststof dakmaterialen zoals PVC PVC Reflection EPDM en Elastofol Supreme. Maar natuurlijk ook het bewezen en vertrouwde bitumen. Met kunststofdaken van Schippers kunt u in vrijwel elke situatie een dak aanschaffen dat voldoet aan alle eisen.
v. Stiphout Bakermans Kunststof daken.
Deze daken worden over het algemeen mechanisch bevestigd met parkers en volgplaten of gelijmd met contactlijm. Nadien worden de naden thermisch gelast met een föhn. De meest voorkomende materialen zijn. PVC Poly Vinyl Chloride. EPDM Ethyleen Propyleen Diëen Monomeer. PVC is een thermoplastische kunststof waarin weekmakers zijn toegevoegd en is bestand tegen mechanische klimatologische en biologische invloeden. EPDM is een homogene elastische rubberen dakbaan. EPDM rubbermembranen zijn uitermate geschikt voor nieuwe projecten renovatie van daken en kunnen gelijktijdig gebruikt worden met de meeste andere dakbedekkings en isolatiematerialen.
Kunststof dakbedekking Derbigum Nederland.
Kunststof waterdichtingsmembraan voor de afwerking van details. Multifunctionele kunststof waterdichting voor platte en lichthellende daken. Speciale kunststof waterdichting voor toepassing op naakte EPS-isolatie. Zelfklevende kunststof waterdichting voor dakopstanden en platte en lichthellende daken. Zelfklevend damp en luchtscherm mlet aluminiumlaag optimaal voor mechanische bevestiging op steeldeck. Zelfklevende multifunctionele waterdichting voor platte en hellende daken. Uitbreiding IJsselland ziekenhuis Cappele aan den IJssel 1000 m2 Vaeplan V grijs. Bungalow te Groenlo 300 m2 Vaeplan V wit. Magazijn Doetichem 4000 m2 Vaeplan V grijs.
Kunststof daken Manning Dakbedekking b.v.
U bent hier Manning Dakbedekking b.v. Manning Dakbedekking is gespecialiseerd in zogeheten kunststof dakbedekking. De milieuvriendelijke samenstelling uitstekende producteigenschappen en diverse verwerkingsopties van kunststof dakbedekking bieden nieuwe mogelijkheden voor uw dakprojecten. U kunt zelfs kiezen voor een wit dak dat er voor zorgt dat het dakoppervlak en de onderliggende binnenruimte koeler blijft. Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden?
Icopal Soorten kunststof dakbedekking Icopal.
Icopal produceert hoogwaardige lichtgewicht flexibele PVC en FPO kunststof daksystemen die eenvoudig veilig en snel te installeren zijn. Het aanbod van PVC en FPO dakbanen biedt u verschillende opties om voor allerlei soorten projecttypes en dakconstructies met een passende oplossing te komen. WOLFIN hoogpolymere dak en afdichtingsbanen. WOLFIN banen zijn homogene hoogpolymere dak en afdichtingsbanen volgens EN 13956 en EN 13967. Het materiaal bevat geen monomere weekmakers.
Kunststof Dakbedekking Van de Kamp Dakbedekkingen B.V.
Van de Kamp Dakbedekkingen B.V. Specialist in traditionele en prefab kunststof dakbedekking. Kunststof dakbedekking is dun licht slijtvast recyclebaar en makkelijk aan te brengen. Deze dakafdichtingsvorm wint dan ook snel aan populariteit ten opzichte van bitumineuze dakbedekking. Van de Kamp Dakbedekking is gespecialiseerd in het realiseren van traditionele ECB en PVC-dakbedekking. Daarnaast produceren en leveren we EPDM-membramen prefab op maat. ECB-dakbedekking het beste van bitumen en kunststof dakbedekking. Etheen Coploymeer Bitumen ECB is een dakbedekkingsvariant die het beste van bitumeuze en kunststofdakbedekking combineert. Het bevat evenveel kunststof als bitumen.

Contacteer ons