Resultaten voor witte epdm

 
 
witte epdm
 
Sure White EPDM.
Het begint bij de basis het kiezen van een systeem dat bij u past met de beste materialen de beste uitvoering en de beste garantievoorwaarden. Waarom zou U kiezen voor witte dakbedekking? In periodes met veel zon en warmte kunnen de huidige donkere dakbedekkingen een oppervlakte temperatuur bereiken van wel 80 graden Celsius. Ondanks de aanwezigheid van isolatie dringt deze warmte het gebouw binnen en zal de temperatuur stijgen met enkele graden. Witte dakbedekking weerkaatst de zonnestralen en absorbeert deze warmte niet. Hierdoor blijft de witte dakhuid en onderliggende dakbedekkingspakket veel koeler vergeleken met de donkere dakbedekkingen en er zal veel minder warmte het gebouw binnen dringen. Witte dakbedekking draagt o.a.
Epdm dakfolie tips en vragen Vos Kunststoffen.
Het membraan kan eenvoudig gerepareerd worden met een stuk EPDM zelfklevende tape. Is het EPDM-membraan ook in andere kleuren dan zwart leverbaar? In principe niet maar er is wel een witte versie epdm op de markt. Is voornamelijk van toepassing op vliegvelddaken. Op welke ondergronden kan het EPDM-membraan worden toegepast? Op hout gecacheerde PIR/PUR-isolatie bestaande bitumen dakbedekking beton metselwerk aluminium zink en lood. EPDM kan in principe op elk bestaand dak aangebracht worden op voorwaarde dat de ondergrond geschikt is en dat de dakstructuur voldoende stevig is om het gewicht van het dakbedekkingssysteem te dragen. Kan het EPDM-membraan op een natte ondergrond geplaatst worden? Stilstaand water sneeuw rijm en ijs moeten van het werkoppervlak verwijderd worden vooraleer aan de installatie te beginnen.
Witte EPDM dakbedekking Budgetdak.nl.
Witte gemodificeerde EPDM dient door een vakman geplaatst te worden. Als alternatief bieden wij witte dakcoating die geschikt is voor Prelasti EPDM. Witte dakcoating van Budgetdak is makkelijk aan te brengen met behulp van rollers. Dankzij de witte kleur is de coating sterk zonlicht reflecterend en zorgt het voor een verkoelend effect. Staan er zonnepanelen op het dak? Dankzij de witte coating van Budgetdak vergroot je het rendement van jouw zonnepanelen. Alle voordelen van onze dakcoating op een rij. Goede hechting op EPDM. Witte verf van de bouwmarkt.
Icopal Witte dakbedekking Icopal.
Kijk maar eens hoe bepalend de witte dakbedekking op de Elfstedenhal in Leeuwarden is voor de uitstraling van dit gebouw. Daarnaast kan toepassing van witte dakbedekking ook wel cool roof dakbedekking voordelen hebben boven zwarte daken. Voordelen van witte dakbedekking. Witte reflecterende dakbedekking vermindert in bijna alle gevallen de koellast. Dat komt door de reflectie van de zonnestralen door de witte dakbedekking. Door de vermindering van de koellast bespaart u energie.
Is een wit plat dak in EPDM mogelijk? Dakrubbercentrale.
In dat geval wordt de garantieperiode wel met de helft ingekort. Normaal krijg je op EPDM bij Dakrubbercentrale een garantie van twintig jaar. Bij witte EPDM wordt deze ingekort tot tien jaar. Eén van de belangrijkste eigenschappen van EPDM is de UV-bestendigheid. De zonnestralen hebben geen impact op de elasticiteit van EPDM ook niet na vele jaren. Het is vooral roet in de EPDM dat dakrubber bestendig maakt tegen de zon. Om witte EPDM te creëren moet het roet uit de folie worden gehaald en vervangen door andere stoffen. Daardoor daalt meteen ook de bestendigheid tegen de EPDM tegen UV-straling van de zon.
EPDM Dakbedekking rubber folie duurzaam onderhoudsvrij.
Bel ons op 040 24 84 688 of stuur een mailtje. Dakdekker Greven Dakbedekkingen is dé specialist als het gaat om EPDM dakbedekking. Wij gebruiken Mastersystems EPDM Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer of Firestone EPDM met dampdrukverdelende onderlaag. EPDM is een witte reflecterende of zwarte synthetische rubber folie die duurzaam onderhoudsvrij en milieuvriendelijk is en bewezen 52 jaar meegaat. Wij geven 10 jaar garantie op EPDM Dakbedekking! De EPDM Foto Show laat zien hoe een oud schuurdak stapsgewijs wordt vervangen door een nieuw EPDM dak. EPDM voor sedumdaken daktuinen en vijvers. EPDM dakbedekking is wortelwerend en daardoor zeer geschikt voor groendaken sedumdaken daktuinen en tuinvijvers. EPDM wordt gelijmd en koud verwerkt zonder enig brandgevaar. EPDM is een groene duurzame dakbedekking met schoon-water verklaring.
Een wit dak is een koel dak kies daarom voor een witte dakbedekking.
Deze is flexibel en sterk en wordt zonder gasbrander gelegd. Dus geen risico op brandgevaar bij de aanleg van een wit dak op deze wijze. Bovendien is de levensverwachting van de witte kunststof dakbedekking bijvoorbeeld witte EPDM dakbedekking ongeveer 40 jaar. Een leeftijd die door een bitumendak niet gehaald wordt. Wat ons betreft eigenlijk de beste keuze al het gaat om een wit dak! Copyright Wittedaken.nl VIND WITTE DAKEN OOK OP Twitter Facebook. Oplossingen Voordelen Artikelen Meest gestelde vragen. Contact Meer keuze kijk ook op Verantwoorde daken.
EPDM.
Frontpage Slideshow Copyright 2006-2011 JoomlaWorks Ltd. Nieuw in ons aanbod is epdm in witte kleur. Naast onze zwarte en grijze epdm hebben wij sinds kort witte epdm in ons aanbod. Beide epdm dakdichtingsbanen zijn geschikt voor verlijming of mechanische verankering. De naadverbinding kan zowel met warme lucht als met pre tape nadenverdicht worden. 100.000M2 PLATDAK VALBEVEILIGING TUPPERWARE. 2015 WELKOM PEPSICO VEURNE EN DSM NUTRITIONAL DEINZE. Epdm bedrijfsvijver 1400 m2 te Gent. TPE platdak renovatie 12.000 m2. IRS epdm en TPO. Bedankt voor de vele tips mbt onze zwemvijver.

Contacteer ons