Meer resultaten voor kunststof dakbedekking

 
 
kunststof dakbedekking
 
Kooy Tilburg Dakbedekkingen.
Met ruim 35 jaar ervaring is Kooy Project Nederland een doorgewinterde specialist op het gebied van assemblage van kunststof dakbedekkingen. Van grote industriële hallen tot dakkapellen zowel in de renovatie en nieuwbouwsfeer worden met vakmanschap uitgevoerd. Kooy Project Nederland verwerkt hoogwaardig duurzame kunststofdakbedekking zoals Alkorplan Resitrix Hertalan Firestone Kunststof dakbedekking heeft hun duurzaamheid inmiddels bewezen tot meer dan 30 jaar en heeft een sterke positie ingenomen naast de traditionele bitumineuze dakbedekking. Klik hier om een indruk te krijgen welke producten door Kooy Project Nederland nog meer verwerkt worden.
Kunststof dakbedekking voor het platte dak Kewodak.
Home Werkzaamheden Projecten Soorten daken Bedrijfsprofiel Ervaringen Garantie Nieuws Media Blog Contact. Kunststof dakbedekking is het ideaal bij dakrenovatie. Het juiste adres in Nederland voor daken renoveren is Kewodak B.V. in Alphen aan den Rijn. Dankzij ruim 30 jaar ervaring weten wij precies welke materialen op welke daken het best tot hun recht komen. Naast het plaatsen van daken bij nieuwbouwprojecten kunt u ook terecht bij onze serviceafdeling voor onderhoud en lekkages. Kunststof dakbedekking is zeer geschikt voor platte of licht hellende daken en heeft verschillende voordelen. Geschikt voor nieuwbouw als renovatie.
Kunststof dakbedekking ECB TPO Koster.
Kunststof dakbedekking TPO en ECB. Köster Kunststofdakbanen ECB en TPO. Al vanaf 1969 worden Köster Kunststofdakbanen toegepast op platte daken. Met referenties van meer dan 35 jaar oud munten deze dakbanen uit in levensduur en een absoluut minimum aan onderhoud. De dakbanen zijn vrij van chloor weekmakers en zware metalen. Onze Kunststof dakbanen kunnen bij iedere weersgesteldheid verwerkt worden. Door de hoge bestendigheid tegen industriële uitstoot zijn de dakbanen zeer geschikt voor industriedaken.
Voordelen van kunststof dakbedekking van Single-Ply Systems Uw partner in duurzame milieuvriendelijke kunststof daksystemen.
Ook voor de komende jaren voorzien wij een verdere groei. Onze kunststof daksystemen bieden een aantal interessante voordelen t.o.v. bitumineuze en/of andere soorten/merken kunststof dakbedekking. duurzaam alle producten hebben een lange bewezen levensduur. milieuvriendelijk bijna alle producten zijn beoordeeld en voorzien van DUBOkeur. brandveilige verwerking zonder open vuur. esthetisch fraai door vorm dakroeven en kleuren. snelle en schone verwerking. hoge weerstand tegen veroudering. dun en licht van gewicht. Single-Ply Systems heeft als specialistisch leverancier bewust gekozen voor Rhepanol fk PIB Ecoseal EP EP/TPO Rhenofol PVC en O.C.-Plan ECB dakbedekking.
Kunststof dakbedekking voor uw dak?
Met kunststof dakbedekking brengt u een goede bescherming aan uw dak. Een voordeel is de lichte kleur en gewicht. Daardoor is kunststof dakbedekking uitermate geschikt voor zicht locaties. Bij het aanbrengen wordt geen brander gebruikt waardoor kunststof dakbedekking naast gunstig geprijsd ook een duurzame oplossing is. Kunststof dakbedekking is bestand tegen chemicaliën maar wordt wel aangetast door oplosmiddelen als bitumen en aardolieproducten. Daarom wordt kunststof dakbedekking nooit direct aangebracht op een bitumen onderlaag. De algemene levensduur van kunststof dakbedekking is 20 tot 30 jaar.
kunststof-dakbedekkingen Verkoelendak Nederland.
Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Voordeel van kunststof dakbedekking is dat het milieuvriendelijk is. In veel gevallen is het volledig recyclebaar. Bovendien is het relatief dun en daardoor licht in gewicht. Hierdoor kan vaak worden volstaan met een lichtere onderconstructie. Kunststof dakbedekkingen zijn er in talloze soorten en types maar kunnen in hoofdlijnen ondergebracht worden in EPDM ECB PVC of TPO dakbedekking. EPDM Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer wordt vaak koud verlijmd. Dit materiaal vraagt weinig onderhoud en gaat probleemloos 40 tot 50 jaar mee.
Kunststof dakbedekking Vaeplan Derbigum.nl.
pH-neutraal / regenwater recuperatie t.b.v. Wortelwerend geschikt voor groendaken. Hoge chemische resistentie en weerstand tegen beschadigingen. Neem contact met ons op. Het product Vaeplan heeft weliswaar de looks van een PVC-dakbedekking maar door de specifieke VAE-samenstelling behoudt het materiaal in tegenstelling tot vele andere soorten wel zijn flexibiliteit door de jaren heen.
Kunststof Dakbedekking Van de Kamp Dakbedekkingen B.V.
Van de Kamp Dakbedekkingen B.V. Specialist in traditionele en prefab kunststof dakbedekking. Kunststof dakbedekking is dun licht slijtvast recyclebaar en makkelijk aan te brengen. Deze dakafdichtingsvorm wint dan ook snel aan populariteit ten opzichte van bitumineuze dakbedekking. Van de Kamp Dakbedekking is gespecialiseerd in het realiseren van traditionele ECB en PVC-dakbedekking. Daarnaast produceren en leveren we EPDM-membramen prefab op maat. ECB-dakbedekking het beste van bitumen en kunststof dakbedekking. Etheen Coploymeer Bitumen ECB is een dakbedekkingsvariant die het beste van bitumeuze en kunststofdakbedekking combineert. Het bevat evenveel kunststof als bitumen.
Kunststof dakbedekking Ben Roos Dakbedekking BV.
De dakbedekking heeft een lange levensduur en een grote betrouwbaarheid hierdoor heeft de dakbedekking ook minimaal onderhoud nodig. Kunststof dakbedekking gaat ook vele jaren mee en er zit een hoge productgarantie op. De dakbedekking wordt aangebracht zonder vuur dus de brandveiligheid is optimaal. Het aanbrengen van een kunststof dakbedekking vereist de nodige materiaalkennis en specifiek vakmanschap. Kunststof dakdekkers worden in de dakdekkerij ook wel kleermakers genoemd. De voordelen van kunststof dakbedekking zijn.
Erdo Kunststof daken.
Erdo
PVC dakbedekking Dakdekker-Weetjes.nl.
Door het aanvragen van vrijblijvende offertes kunt u kiezen voor een professionele en voordelige dakdekker. Hierdoor kunt u tot wel 40% besparen op de werkzaamheden en het plaatsen van een PVC dakbedekking. PVC de kunststof dakbedekking. PVC staat voor PolyVinylChloride en is een dakbedekking gemaakt van kunststof. Een dakbedekking van PVC wordt op dezelfde manier aangebracht als een dakbedekking van bitumen. Het PVC wordt in rollen uitgerold op het dak en hier op maat gesneden. Enige oneffenheden of obstakels zoals een dakraam of ventilatierooster worden tijdens de werkzaamheden meegenomen en ter plekke vakkundig opgenomen in de dakbedekking. Een dakbedekking van PVC is gemaakt van weekgemaakte PolyVinylChloride. Hierdoor heeft een PVC dakbedekking een aantal zeer sterke eigenschappen.

Contacteer ons